Navigation Menu+

Hitta nya danspartners

Posted on jul 9, 2020

Att gå ut och dansa kan vara bland de topp fem bästa sätten att träffa nya människor och ha väldigt roligt på. Men, det är inte alltid så kul att gå ut och dansa själv. Nedan hittar du mer information om hur du både kan komma ut och dansa mer samt hur du hittar nya människor att ta med dig.

Partners på dansgolvet och i livet

Oavsett om du letar efter någon som kompletterar ditt kompisgäng eller om du är ute efter att hitta en partner för livet så ökar du absolut dina chanser på dansgolvet. Det spelar ingen roll om du går ut själv eller inte, på ett dansgolv finns det alltid någon att dansa med. Om du letar efter en livskamrat finns det förstås andra sätt att hitta rätt person också. Kanske kan nätdejting vara ett alternativ för dig som hellre dansar med dina kompisar eller om du har svårt att hitta den rätta.

Det går förstås att använda internet för att hitta nya kompisar och potentiella danspartners också. Dels finns det sidor för likasinnade som handlar mycket om dans och musik och dels så kan du kolla upp om ditt favorit dansband har en fanclub av något slag. Exempelvis har Arvingarna en stor mängd fans som håller kontakten på olika sätt även utanför dansbanan.

Du måste förstås inte gilla dansband för att tycka om att gå ut och dansa. Det finns så många andra typer av musik och dansstilar, kanske föredrar du salsa, house eller något helt annat framför dansband. Fördelen med dansbandsmusik eller lugnare låtar är att du får en anledning att komma närmare den du dansar med. Det är ofta en fördel, så länge det sker på bådas villkor.